Rijles in Rotterdam

Een rijbewijs haalt u niet zomaar bij de eerste de beste verkeersschool. 0900 Rijschool uit Rotterdam biedt een hoogwaardige lesmethode aan van de beste instructeurs. Daarnaast krijgt u rijles in de nieuwste auto’s en besturingssystemen, zodat u zeker weet dat u meteen aan de nieuwste technologische snufjes gewend raakt.

Rijles van A tot Z

Voordat er met de rijles kan worden begonnen (als het theorie-examen eenmaal behaald is) wordt eerst door de instructeur ingeschat hoeveel lessen er nodig zullen zijn. Dit aantal kan variëren van een stuk of twintig tot vijftig lessen. Dan is het eindelijk tijd voor de eerste rijles in de omgeving van Rotterdam! De eerste rijles wordt het rustig aangedaan, zodat u eerst kan wennen aan de auto en de basis rijvaardigheden kan aanleren.

Basisvaardigheden:

  • Rijden met slippende koppeling
  • Uit stilstand wegrijden
  • Inparkeren
  • Starten vanaf een helling (hellingproef)

Bij onze rijschool in Rotterdam werken we met de nieuwste lestechnieken voor het halen van uw rijbewijs. Daardoor bent u er zeker van dat de opleiding die u krijgt helemaal up-to-date is en rekening houdt met de veranderingen in het verkeer die de laatste jaren ontstaan zijn. Onze instructeurs hebben een persoonlijke benadering, die gegarandeerd succes oplevert. Want als u zich goed voelt in de auto, is de kans op slagen voor uw rijbewijs maximaal. Bij 0900 Rijschool Rotterdam ga je per rijles met grote stappen vooruit!