0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Rijles Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een rijles in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een rijles die werkzaam is in Rotterdam

Afrijden in Rotterdam

de door ons aangedragen professional zal u zo effectief mogelijk klaarstomen voor het examen, zodat u binnen de kortste keren kunt afrijden. De snelheid waarmee het autorijden wordt opgepikt, is bij ieder persoon verschillend. Om deze reden verschilt het totaal aantal gevolgde lessen dan ook ontzettend voordat er afgereden mag worden. 0

Zenuwen bij afrijden

Bent u bang om af te rijden? U bent niet de enige! Om deze reden heeft het CBR speciale examens ontwikkeld voor mensen die gehinderd worden door faalangst. Zo is het voor iedereen mogelijk om een rijbewijs te behalen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606